Cookie- og Privatlivspolitik

Om denne Cookie Politik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Du kan til enhver tid slette din tilladelse til at bruge cookies ved at bruge ovenstående metode til at slette cookies fra din browser.Dine cookies tilladelser tilfalder domænet www.dronefilmfyn.dk

 

Hvad er Cookies ?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hvordan bruger vi Cookies ?

Som de fleste af onlinetjenesterne bruger vores hjemmeside almindelige cookies og tredjepartscookies til flere formål. Almindelige cookies er for det meste nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt, og de indsamler ikke nogen af dine personligt identificerbare data.

Tredjepartscookies, der bruges på vores websted, er hovedsageligt til at forstå, hvordan webstedet fungerer, hvordan du interagerer med vores websted, holder vores tjenester sikre, leverer reklamer, der er relevante for dig, og alt i alt giver dig en bedre og forbedret bruger erfaring og hjælp til at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores websted.

 

Hvilke typer af cookies benyttes ?

Essentielle: Nogle cookies er afgørende for at du kan opleve hjemmesidens fulde funktionalitet. De giver mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre enhver sikkerhedstrussel. De indsamler eller gemmer ikke personlige oplysninger.

Statistik: Disse cookies gemmer oplysninger som antallet af besøgende på hjemmesiden, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på hjemmesiden der er besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere, hvor godt webstedet fungerer og hvor det skal forbedres.

Marketing: Vores hjemmeside viser ikke reklamer. Men disse cookies kunne bruges til at personalisere de annoncer, som vi viser dig, så de er meningsfulde for dig. Disse cookies hjælper os også med at holde styr på effektiviteten af disse annoncekampagner.
Oplysningerne gemt i disse cookies kan også bruges af tredjepartsannonceudbydere til at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.

Funktionel: Dette er de cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores hjemmeside. Disse funktioner inkluderer indlejring af indhold som videoer eller deling af webstedets indhold på sociale medieplatforme.

Præferencer: Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browsingpræferencer som sprogindstillinger, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på hjemmesiden.

CookieBeskrivelse
Ingen resultater fundet

 

Hvordan kontrollerer jeg cookie indstillinger ?

Hvis du beslutter at ændre dine præferencer senere gennem din browsersession, kan du klikke på fanen “Privatlivs- og cookiepolitik” på din skærm. Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt tilbage.
Ud over dette giver forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. For at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies, skal du besøge wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

 

Personoplysninger & Privatlivspolitik Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dronefilmfyn.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

DroneFilmFyn
Gammel Nybyvej 31
5700 Svendborg
Telefon: 26 37 55 30
Email: info@dronefilmfyn.dk